TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Kasempetan Anu Saé Pikeun Barudak Uninga Ngeunaan Laut Chitsuruya

Waktos: 2018-03-16 Hit: 114

Nalika Chitsuruya rumput laut dipanggang janten langkung populér pikeun barudak. Kami ngagaduhan kasempetan pikeun ngajar barudak inpormasi rumput laut anu dipanggang sareng ngadamel sushi.

Kaseueuran murangkalih resep kana rumput laut pikeun warna sareng rasa anu béda.

Di pabrik Chitsuruya, urang ogé ngajarkeun murangkalih kumaha ngadamel sushi ku rumput laut Chitsuruya. Barudak tuang sushi urang sareng resep pisan.