TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

2019 SEAFOOD EXPO GLOBAL / SEAFOOD PROCESSING GLOBAL di Brussel

Waktos: 2019-04-29 Hit: 117

Dina Méi anu bakal datang, Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. ngahormatan ngahadiran 2019 SEAFOOD EXPO GLOBAL / SEAFOOD PROCESSING GLOBAL di Brussel.

Di dinya, kami bakal ngiringan produk anyar kami (sapertos saos teriyaki 1.8L rasa anyar- Baste & Glaze, cuka sushi 3% sareng cuka béas 10%) pikeun nyumponan paménta anu béda.

Hal anu penting nyaéta kusabab pangirangan nori taun ieu, jumlah sadaya peunteun terbatas. Hasilna, persediaan nori ayeuna mangrupikeun sarat pondok. Upami aya minat, wilujeng sumping di stan kami pikeun langkung jelasna tanpa ragu.

Ti tanggal 7 dugi ka 9 Méi, kami bakal ngantosan anjeun di 2019 SEAFOOD EXPO GLOBAL / SEAFOOD PROCESSING GLOBAL di Brussel.

Ieu mangrupikeun inpormasi lengkep ngeunaan stan kami:

No Booth.: 11-2561-7, Aula 11

Tanggal: 7 Mei- 9

Alamat: Pusat Pameran Brussel

Naon waé minat sareng paménta pikeun tikét gratis, mangga ngahubungi Ibu Annie     [email dijaga]   + 86 180 5141 8003

Cik Beckey    [email dijaga]   + 86 189 5138 8236