TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Perusahaan News

Perusahaan News
  • 16 2017-10
    Nantong Qianhui Trading Co, Ltd sacara resmi ngadegkeun

    Gawé babarengan nyaéta kamampuan pikeun gawé bareng kana wawasan umum. Kamampuhan ngarahkeun prestasi individu ka arah tujuan organisasi. Éta mangrupikeun bahan bakar anu ngamungkinkeun masarakat umum ngahontal hasil anu lumayan ...

    Tempo deui
  • 18 2017-10
    Asosiasi Laver Propinsi Jiangsu

    Laver Association of Jiangsu Province diadegkeun di Nanjing dina bulan Feb 15th, 2003. Éta mangrupikeun asosiasi laver sipil sareng propinsi munggaran di Cina. Tujuanna pikeun ningkatkeun gelar organisasi pikeun ngembangkeun bisnis ....

    Tempo deui
  • 24 2017-10
    Mangpaat tina cuka

    Konon cuka alus pikeun kasehatan. Dina lima taun ka pengker, éta populér pikeun nginum cuka cider apel di Amérika. Sareng aya sababaraha buku pikeun ngajarkeun jalma kumaha ngombe pikeun kabugaran. Jepang anu cinta .....

    Tempo deui
  • 30 2017-10
    Kumaha carana nyimpen kecap?

    Kéue anu henteu dibuka nyaéta rak stabil sareng tiasa disimpen di tempat anu poék anu poék. Tapi dibuka, kecap anu kudu dijaga dina kulkas pikeun optimum. Kandungan uyah anu paling asin tina kecap.

    Tempo deui
  • 06 2017-11
    PENGUMUMAN PENTING

    Otoritas Kaséhatan Walanda (NVWA) sadar kana warta palsu anu nyebarkeun ngeunaan béas plastik sareng sacara resmi ngumumkeun yén aranjeunna henteu mendakan nasi anu ngandung .....

    Tempo deui
  • 14 2017-11
    Pamariksaan sareng kuari Tianjin mulihkeun kiriman lumut laut kidul Koréa

    Anyar-anyar ieu, staf ti inspeksi tianjin sareng biro kuarantin tos nyegat impor lumut laut ti Koréa Kidul anu langkung seueur jumlah .....

    Tempo deui
  • 24 2017-11
    Dinten kesyukuran !!!

    Thanksgiving langkung ti péstival, éta masihan kami waktos pikeun mikirkeun naon pelajaran anu urang diajarkeun sareng kumaha urang tiasa nyebarkeun kabagjaan di sakuriling, pikeun ningali deui kana kenangan hébat .....

    Tempo deui
  • 05 2017-12
    Anu Stricter Pikeun Sorangan Diri, Kasalametan Kadaharan Langkung Pikeun Konsumén Urang

    Anyar, urang nalungtik hiji bahan logam anu panjangna 0.5mm ti lembar 360,000 rasana gandum ku ngangge logam nganggo alat anu anyar.Matuh, kami bungah yén logam anu anyar ningali ...

    Tempo deui