TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Mirin · Wasabi>Chitsuruya

Chitsuruya Wasabi Powder-Bagean ésénsial tina Sashimi (30g / 300g / 1kg)

Wasabi powder can stimulate the secretion of saliva and gastric juice. It has an appetizing function and enhances the appetite.

kategori: CHITSURUYA
model: NCF / 0005
Port FOB: SHANGHAI ATAWA NANTONG
Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Panjelasan Produk
  • Paket & Pengiriman
  • certifications
  • Services urang
  • Perusahaan Informaiton
  • FAQ
  • Incoterm
gambaran

Wasabi powder can stimulate the secretion of saliva and gastric juice. It has an appetizing function and enhances the appetite.

Wasabi powder has a strong detoxification function and can solve the poison of fish and crab. Therefore, raw foods such as raw and raw salmon often go with the Wasabi powder.Wasabi powder also has some effect on reducing blood viscosity, treating asthma and preventing cavities.


nami

Wasabi Powder

Rak

24months

merek

Chitsuruya, waraku

wujud

bubuk

sertipikasi

HACCP,HALAL,KOSHER,ISO,FDA,SC

rasa

Acridity

ngetik

Seasoning sauce

paket

Paket batin

Ukuran Ctn (mm)

Kaluar Paket

30g*60tins

D190 * W150 * H280

4000ctns dina hiji wadah 20

300g * 30bags / ctn

D360 * W290 * H245

961ctns dina hiji wadah 20

1kg*10bags/ctn

D360 * W290 * H245

1070ctns dina hiji wadah 20

Paket & Pengiriman
panyimpenan

Nyimpen di tempat anu saé & garing, hindari sinar panonpoé langsung. Kulkas disarankeun saatos dibuka

Waktos pangiriman

Dina 45 poé

certifications

Services urang

1. Nyayogikeun jasa OEM;

2. Bungkusan leutik pikeun dicandak;

3. Narima pamariksaan customer sateuacan ngamuat atanapi nguji produk atanapi kadali kualitas ect;

4. Kami nyayogikeun conto gratis.

Sejenna Company

Chitsuru Enterprise didirikan dina Januari, 1996, ngandelkeun sumber alami anu saé pikeun produk anu unggul, ngahasilkeun, pasar rumput laut, sareng sajabana & ogé produk laut anu aya.

Lebetkeun kerjasama sareng Jepang Fujimasa Co, Ltd dina Maret, 2001 sareng ngawangun Nantong Chitsuru Foods Co, Ltd pikeun narékahan pikeun asup ka pasar internasional, ngenalkeun peralatan khusus canggih dunya & dumasar kana produk asli, terus ngembangkeun produk anyar & ningkat .

Spésialisasi dina nyiptakeun jukut laut, bumbu (kecap, cuka, mirin, mi mi, sambel bakar ...) wasabi, sushi jahé & siri produk pangan Jepang pikeun nyumponan paménta masarakat kontemporer anu tradisional, séhat & alami.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Eduluh parantos dikembangkeun langkung ti saratus jinis produk, Parantos diekspor ka langkung ti tilu puluh nagara.

Usaha ogé ngadamel sertipikat kualitas HACCP & ISO 9001 kualitas internasional.

Muga-muga produk Chitsuruya ngarobih janten jutaan réncang pikeun nyandak anjeun nasib, kaséhatan & ogé janten pendamping sehat, bagja & saé anu saé.

FAQ

1. Anjeun produsén a?

Leres, urang produsén profésional ti saprak 2001 dina nyayogikeun bahan bakar pikeun harga kalapa harga kualitas luhur.


2. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Kami ngabagéakeun para nasabah pikeun nganjang urang. Sateuacan anjeun sumping ka dieu, punten mamatahan jadwal anjeun, kami tiasa ngatur jasa anu hadé pikeun anjeun.


3. Dupi anjeun kersa masihan katalog anjeun?

Yakin, Punten kirimkeun pamundut ka kami via alibaba kapan.
Punten pisan kami mamatahan kana naon jenis barang anu anjeun resep sareng masihan inpormasi anu langkung rinci. Éta pitulung anu saé pikeun minuhan sarat anjeun.


4.Can anjeun ngabantosan kuring nyieun produk merek kuring sorangan?

Pasti. Merek OEM tiasa ditampi nalika kuantitas anjeun ngahontal jumlah anu ditunjuk. Sumawona sampel gratis tiasa janten eva1uate!

Incoterm

Istilah perdagangan kami fleksibel. EXW, FOB, CIF.