TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Saos musiman>Hon Mirin 200ml

Chitsuruya Hon Mirin Barang Pantry Jepang penting (200ML)

Hon mirin kami didamel tina sangu sareng anggur sareng ngandung 15 persen alkohol.

Hon mirin mangrupikeun pasangan anu saé sanés.

kategori:CHITSURUYA
model:NCF / 1301; QR-1; QR-3
Port FOB:SHANGHAI ATAWA NANTONG
Sarat pembayaran:L / C, D / A, D / P, T / T
  • Panjelasan Produk
  • Paket & Pengiriman
  • certifications
  • Services urang
  • Perusahaan Informaiton
  • FAQ
  • Incoterm
gambaran

Hon mirin kami didamel tina sangu sareng anggur, sareng ngandung 15 persen alkohol. Saatos saccharifying, éta raos amis. Éta sapertos anggur, tapi teu anggur.

Hon mirin mangrupikeun pasangan anu hadé pikeun usum lain. éta tiasa nyangking sadaya fitur na anu ngajantenkeun piring langkung enak.


nami

Hon Mirin

merek

CHITSURUYA

wujud

barang encer

sertipikasi

HACCP

HALAL

halal

ISO

rak Kahirupan

24 Bulan

paket

Paket batin

Ukuran Ctn (mm)

Kaluar Paket

200ml * 15bottles / ctn

W180 * D285 * H178 (mm)

2628ctns dina hiji wadah 20

1.8 * 6bottles / ctn

(Pepet)

W230 * D350 * H310 (mm)

961ctns dina hiji wadah 20

18L / ctn (BOB)

W280 * D280 * H270 (mm)

1133ctns dina hiji wadah 20

Paket & Pengiriman
panyimpenan

Nyimpen di tempat anu saé & garing, hindari sinar panonpoé langsung. Kulkas disarankeun saatos dibuka

Waktos pangiriman

Dina 45 poé

certifications

Services urang

1. Nyayogikeun jasa OEM;

2. Bungkusan leutik pikeun dicandak;

3. Narima pamariksaan customer sateuacan ngamuat atanapi nguji produk atanapi kadali kualitas ect;

4. Kami nyayogikeun conto gratis.

Sejenna Company

Chitsuru Enterprise didirikan dina Januari, 1996, ngandelkeun sumber alami anu saé pikeun produk anu unggul, ngahasilkeun, pasar rumput laut, sareng sajabana & ogé produk laut anu aya.

Lebetkeun kerjasama sareng Jepang Fujimasa Co, Ltd dina Maret, 2001 sareng ngawangun Nantong Chitsuru Foods Co, Ltd pikeun narékahan pikeun asup ka pasar internasional, ngenalkeun peralatan khusus canggih dunya & dumasar kana produk asli, terus ngembangkeun produk anyar & ningkat .

Spésialisasi dina nyiptakeun jukut laut, bumbu (kecap, cuka, mirin, mi mi, sambel bakar ...) wasabi, sushi jahé & siri produk pangan Jepang pikeun nyumponan paménta masarakat kontemporer anu tradisional, séhat & alami.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Eduluh parantos dikembangkeun langkung ti saratus jinis produk, Parantos diekspor ka langkung ti tilu puluh nagara.

Usaha ogé ngadamel sertipikat kualitas HACCP & ISO 9001 kualitas internasional.

Muga-muga produk Chitsuruya ngarobih janten jutaan réncang pikeun nyandak anjeun nasib, kaséhatan & ogé janten pendamping sehat, bagja & saé anu saé.

FAQ

1. Anjeun produsén a?

Leres, urang produsén profésional ti saprak 2001 dina nyayogikeun bahan bakar pikeun harga kalapa harga kualitas luhur.


2. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Kami ngabagéakeun para nasabah pikeun nganjang urang. Sateuacan anjeun sumping ka dieu, punten mamatahan jadwal anjeun, kami tiasa ngatur jasa anu hadé pikeun anjeun.


3. Dupi anjeun kersa masihan katalog anjeun?

Yakin, Punten kirimkeun pamundut ka kami via alibaba kapan.
Punten pisan kami mamatahan kana naon jenis barang anu anjeun resep sareng masihan inpormasi anu langkung rinci. Éta pitulung anu saé pikeun minuhan sarat anjeun.


4.Can anjeun ngabantosan kuring nyieun produk merek kuring sorangan?

Pasti. Merek OEM tiasa ditampi nalika kuantitas anjeun ngahontal jumlah anu ditunjuk. Sumawona sampel gratis tiasa janten eva1uate!

Incoterm

Istilah perdagangan kami fleksibel. EXW, FOB, CIF.

Taros Kami