TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Saos Soy>Chitsuruya

Sauce Chitsuruya Soy Saunggal dina Botol Pet (1L / 1.8L)

Diasupan ku kacang kedelai anu bermutu luhur.

Khusus pikeun Sushi, dicelup, aduk-goreng, salad atanapi BBQ.

kategori: CHITSURUYA
model: QS-25; QS-24; QS-31; QS-5; QS-30
Port FOB: SHANGHAI ATAWA NANTONG
Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Panjelasan Produk
  • Paket & Pengiriman
  • certifications
  • Services urang
  • Perusahaan Informaiton
  • FAQ
  • Incoterm
gambaran

Our soy sauce is naturally brewed after 180 days.It uses non-genetically modified soybean as raw material and without any adding.We have a good quality and pure taste of soy sauce.It is your best choice.


Paket & Pengiriman

1.Packaging

Spésifikasi umum: 8g, 150ml, 200ml, 1L, 1.8L, 18L, 18.9L,

2.Shipping

1)We has long term business relationship with various shipping companies, offer no worry, no delay, no damage services to you.

2) Urang ogé tiasa ngiringan pengiriman barang khusus anu ditunjuk ku nasabah pikeun ngilikan

3.Storage

Store in cool & dry place, avoid direct sunlight. Refrigeration recommended

after opening

4.Delivery Time

Dina 45 poé

6635479


certifications

Services urang

1. Nyayogikeun jasa OEM;

2. Bungkusan leutik pikeun dicandak;

3. Narima pamariksaan customer sateuacan ngamuat atanapi nguji produk atanapi kadali kualitas ect;

4. Kami nyayogikeun conto gratis.

5. We can provided Free samples. We accept a small metaphysics of quality and articles from the mixing of our company;

6.Delivery within 45 days after receipt of deposit


ngetik

spésifikasi

Saos Soy/

Kirang Uyah Soyot/

Sushi & Sashimi Soy Sauce

1L/bottle * 12bottles/ctn

QS-25(Soy Sauce);

QS-24( Less Salt Soy Sauce); QS-31( Sushi& Sashimi Soy Sauce)

1.8L/bottle * 6bottles/ctn

QS-5( Soy Sauce);

QS-30( Less Salt Soy Sauce)

Sejenna Company

Chitsuru Enterprise didirikan dina Januari, 1996, ngandelkeun sumber alami anu saé pikeun produk anu unggul, ngahasilkeun, pasar rumput laut, sareng sajabana & ogé produk laut anu aya.

Lebetkeun kerjasama sareng Jepang Fujimasa Co, Ltd dina Maret, 2001 sareng ngawangun Nantong Chitsuru Foods Co, Ltd pikeun narékahan pikeun asup ka pasar internasional, ngenalkeun peralatan khusus canggih dunya & dumasar kana produk asli, terus ngembangkeun produk anyar & ningkat .

Spésialisasi dina nyiptakeun jukut laut, bumbu (kecap, cuka, mirin, mi mi, sambel bakar ...) wasabi, sushi jahé & siri produk pangan Jepang pikeun nyumponan paménta masarakat kontemporer anu tradisional, séhat & alami.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Eduluh parantos dikembangkeun langkung ti saratus jinis produk, Parantos diekspor ka langkung ti tilu puluh nagara.

Usaha ogé ngadamel sertipikat kualitas HACCP & ISO 9001 kualitas internasional.

Muga-muga produk Chitsuruya ngarobih janten jutaan réncang pikeun nyandak anjeun nasib, kaséhatan & ogé janten pendamping sehat, bagja & saé anu saé.

FAQ

1. Anjeun produsén a?

Leres, urang produsén profésional ti saprak 2001 dina nyayogikeun bahan bakar pikeun harga kalapa harga kualitas luhur.


2. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Kami ngabagéakeun para nasabah pikeun nganjang urang. Sateuacan anjeun sumping ka dieu, punten mamatahan jadwal anjeun, kami tiasa ngatur jasa anu hadé pikeun anjeun.


3. Dupi anjeun kersa masihan katalog anjeun?

Yakin, Punten kirimkeun pamundut ka kami via alibaba kapan.
Punten pisan kami mamatahan kana naon jenis barang anu anjeun resep sareng masihan inpormasi anu langkung rinci. Éta pitulung anu saé pikeun minuhan sarat anjeun.


4.Can anjeun ngabantosan kuring nyieun produk merek kuring sorangan?

Pasti. Merek OEM tiasa ditampi nalika kuantitas anjeun ngahontal jumlah anu ditunjuk. Sumawona sampel gratis tiasa janten eva1uate!

Incoterm

Istilah perdagangan kami fleksibel. EXW, FOB, CIF.