TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Saos Soy>Chitsuruya

Sauce Chitsuruya Soy for Tamagoyaki / Resep Mashi Sushi (100ml)

Diasupan ku kacang kedelai anu bermutu luhur.

Especially suitable for Sushi ,egg.

kategori: CHITSURUYA
model: NCF-1106; NCF-1105
Port FOB: SHANGHAI ATAWA NANTONG
Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Panjelasan Produk
  • Paket & Pengiriman
  • certifications
  • Services urang
  • Perusahaan Informaiton
  • FAQ
  • Incoterm
gambaran

Saos urang didamel sacara alami saatos 180 days.It ngagunakeun kacang kedelai anu henteu diropéa sacara genetik salaku bahan atah sareng henteu aya tambahan. Kami gaduh kualitas anu saé sareng murni tina kecap. Ieu pilihan anu pangsaéna anjeun.


Paket & Pengiriman

1.Packaging

Common specifications :100ml

2.Shipping

1) Kami parantos hubungan bisnis jangka panjang sareng sagala rupa perusahaan pengiriman barang, nawiskeun henteu hariwang, teu aya reureuh, moal aya jasa karusakan pikeun anjeun.

2) Urang ogé tiasa ngiringan pengiriman barang khusus anu ditunjuk ku nasabah pikeun ngilikan


certifications

Services urang

1. Nyayogikeun jasa OEM;

2. Bungkusan leutik pikeun dicandak;

3. Narima pamariksaan customer sateuacan ngamuat atanapi nguji produk atanapi kadali kualitas ect;

4. Kami nyayogikeun conto gratis.

5. Urang tiasa nyayogikeun conto gratis. Kami nampi métafisika kualitas kualitas sareng artikel tina Pergaulan perusahaan kami;

6.Delivery dina waktos 45 dinten saatos nampi deposit


gambaran

spésifikasi

Soy Sauce (for egg and sushi)

100ml*24bottle/ctn

NCF / 1106; NCF / 1105

6635654

Sejenna Company

Chitsuru Enterprise didirikan dina Januari, 1996, ngandelkeun sumber alami anu saé pikeun produk anu unggul, ngahasilkeun, pasar rumput laut, sareng sajabana & ogé produk laut anu aya.

Lebetkeun kerjasama sareng Jepang Fujimasa Co, Ltd dina Maret, 2001 sareng ngawangun Nantong Chitsuru Foods Co, Ltd pikeun narékahan pikeun asup ka pasar internasional, ngenalkeun peralatan khusus canggih dunya & dumasar kana produk asli, terus ngembangkeun produk anyar & ningkat .

Spésialisasi dina nyiptakeun jukut laut, bumbu (kecap, cuka, mirin, mi mi, sambel bakar ...) wasabi, sushi jahé & siri produk pangan Jepang pikeun nyumponan paménta masarakat kontemporer anu tradisional, séhat & alami.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Eduluh parantos dikembangkeun langkung ti saratus jinis produk, Parantos diekspor ka langkung ti tilu puluh nagara.

Usaha ogé ngadamel sertipikat kualitas HACCP & ISO 9001 kualitas internasional.

Muga-muga produk Chitsuruya ngarobih janten jutaan réncang pikeun nyandak anjeun nasib, kaséhatan & ogé janten pendamping sehat, bagja & saé anu saé.

FAQ

1. Anjeun produsén a?

Leres, urang produsén profésional ti saprak 2001 dina nyayogikeun bahan bakar pikeun harga kalapa harga kualitas luhur.


2. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Kami ngabagéakeun para nasabah pikeun nganjang urang. Sateuacan anjeun sumping ka dieu, punten mamatahan jadwal anjeun, kami tiasa ngatur jasa anu hadé pikeun anjeun.


3. Dupi anjeun kersa masihan katalog anjeun?

Yakin, Punten kirimkeun pamundut ka kami via alibaba kapan.
Punten pisan kami mamatahan kana naon jenis barang anu anjeun resep sareng masihan inpormasi anu langkung rinci. Éta pitulung anu saé pikeun minuhan sarat anjeun.


4.Can anjeun ngabantosan kuring nyieun produk merek kuring sorangan?

Pasti. Merek OEM tiasa ditampi nalika kuantitas anjeun ngahontal jumlah anu ditunjuk. Sumawona sampel gratis tiasa janten eva1uate!

Incoterm

Istilah perdagangan kami fleksibel. EXW, FOB, CIF.