TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ>ngeunaan Wasabi

ngeunaan Wasabi
  • Naha 100% Bubuk Wasabi Di Pasar Sacara Murah?

    Aya dua kaayaan: Kahiji, panyadia nambihan pati jagong kana éta; Kadua, éta bubuk ku kulit wasabi.

  • Naon wasabi didamel?

    Wasabi sajati didamel tina rhizome (sapertos batang pepelakan anu tuwuh di handapeun taneuh dimana anjeun ngarepkeun ningali akar) pepelakan Wasabia japonica. Spiciness bersih na tandatangan asalna tina allyl isothiocyanate tinimbang capsaicin cabé.

  • Asalna wasabi ti mana?

    Wasabi asli asalna tina parut batang sapertos akar (disebat rhizome) tutuwuhan abadi anu asalna di Jepang, Wasabia japonica. Éta katingalina mirip akar horseradish warna héjo, sareng dua bagikeun propil rasa anu sami ogé. Éta sabab wasabi mangrupikeun anggota kulawarga Brassica anu sami sareng horseradish sareng mustard - alesan utama naha ngagunakeun bubuk horseradish salaku gaganti anu dianggo pisan.

  • Naha wasabi sesah tumuh?

    Nyatana, BBC kantos nyebat éta "pepelakan paling hese pikeun tumuh," sareng ngalakukeun kasalahan tiasa janten seueur pisan patani wasabi. Sikina sorangan masing-masing ampir hiji dolar, sareng aranjeunna sering henteu berkecambah. Tutuwuhan super pilih-pilih ngeunaan lingkunganana, sareng upami kakeunaan kalembaban teuing, cai sakedik teuing, atanapi nutrisi anu salah, éta bakal garing sareng maot. 

  • Naha wasabi lada?

    Upami anjeun kantos ngalaman wasabi asli, anjeun terang yén éta lada, tapi éta henteu panas teuing. Éta ngagaduhan langkung tina campuran-rasa, ramuan rasa / bau anu dicarioskeun ku Art of Eating salaku bau "seger, héjo, amis, gajih, seungit, sareng pickllike".

  • Daun pepelakan wasabi ogé tiasa didahar atanapi henteu?

    Sanaos rhizome wasabi ngandung rasa anu paling pekat, sadaya pepelakan tiasa didahar. Tutuwuhan éta sorangan éndah, tumuh dugi ka dua kaki jangkung na panjang, garing garing anu némbak luhur taneuh. Daun anu ngawangun haténa ageung sapertos piring tuangeun leutik sareng tambahan pikeun salad atanapi tumis piring di Jepang.