TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ>Ngeunaan Cuka

Ngeunaan Cuka
  • Kumaha Ngabédakeun Cuka Tina Kualitas Tinggi atanapi Kualitas Goréng?

    Cara anu gampang pisan nyaéta ngambeu. Upami cuka bau na haseum pisan, éta kualitas na goréng. Sareng éta diseduh dina waktos anu pondok atanapi nambihan asam asét glasial.

  • Naon Keuntungan Cuka Sangu Coklat?

    Éta sanés ngan ukur bumbu tapi ogé produk perawatan kaséhatan.

  • Naha aya aditif dina cuka anjeun?

    Cuka kami leres-leres henteu nganggo bahan tambahan.

  • Naha cuka séhat nginum unggal dinten?

    Leres, cuka kami alami diseduh tanpa bahan tambahan, janten éta séhat nginum unggal dinten, tapi kami nyarankeun anjeun nginum sedeng.

  • Naha urang kedah niiskeun cuka?

    Cuka difermentasi sareng henteu kedah didinginkan, nanging cara ieu tiasa nahan rasa salami mungkin.

  • Sabaraha lami cuka?

    Wasabi anu teu dibuka biasana tiasa lami salami 18 bulan.