TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ>Ngeunaan Cuka

Ngeunaan Cuka
  • Kumaha ngabédakeun cuka tina Kualitas High atanapi Kualitas Miskin?

    Cara anu paling gampang nyaéta ngambeu téh. Upami cuka ngambeu pisan haseum, éta henteu kualitas. Sareng dibungkus dina waktu anu singget atanapi nambihan asam asétat glasial.

  • Naon Naon Kaunggulan Cuka Sawah Coklat?

    Éta henteu ngan ukur condiment tapi ogé produk kaséhatan.