TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>Tentang Kami

Fokus kana rumput laut na
produksi wasabi bumbu.

Chitsuruya Enterprise didirikeun dina Januari 1996, ngandelkeun sumberdaya alam anu indah pikeun botain sareng ngadamel produk anu unggul. Ayeuna, urang nyayogikeun rumput laut bakar, kecap, sareng produk rumput laut anu sanés.

Ngiringan kerjasama sareng Japanese Fujimasa Co., Ltd. dina Maret 2001 sareng diwangun Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. Pikeun narékahan pikeun lebet kana pasar intemasional, dumasar kana produk aslina, urang dina ngambah dunya alat-alat khusus maju sareng terus ngembangkeun prodcuts énggal & ningkat.

Husus pikeun ngolah rumput laut, bumbu (kécap, cuka, mirin, saos mie, saos barbecue ...), wasabi, jahe sushi & rangkay produk pangan Jepang, Nantong Chitsuru Foods bakti pikeun nohonan paménta masarakat kontemporer ngeunaan tradisional, séhat sareng alami tuangeun.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Edozen parantos dikembangkeun langkung ti 100 jinis produk sareng diékspor ka langkung ti 30 nagara.

Usaha ogé ngadopsi sertipikat kualitas internasional BRC, HACCP & ISO 9001.

Muga-muga produk Chitsuruya ngajantenkeun jutaan crane pikeun masihan anjeun tuah, kaséhatan sareng ogé janten kaséhatan, kabagjaan & sahabat anjeun.

                                   

SEJARAH

1996

Pabrik Makanan Chitsuruya didirikeun, sareng mimiti ngekspor produk rumput laut ka nagara sanés.

1997

Aplikasi mérek "Chitssuruya" disatujuan.

1998

Chitssuruya ngembangkeun bumbu rumput laut sacara mandiri, sareng ngagunakeunana pikeun produk.

2001

Qidong Qianyue Foods Co., Ltd. Parantos didirikeun. Urang ngiringan kamitra sareng Jepang Fujimasa Co., Ltd. Kami janten panyadia perusahaan "SK" sareng "NBF" (Thailand) ti pendirian perusahaan urang.

2003

Séptémber Brand "Edozen 'didaptarkeun.

2004

Kami mawa alat-alat produksi bumbu, sareng kami ngamimitian ngasilkeun produk bumbu.

2005

Kami ngiringan acara Anuga di Jérman.

2006

Kami ngiringan Sial Show di Perancis.

2007

Pabrik anyar Chitsuruya nyatakeun ngawangun. Urang ngahadiran Anuga Show di Jerman.

2009

Pabrik Nori (rumput laut) ngalih ka pabrik énggal. Merk "Waraku" sacara rédistén berhasil.

2013

Kami nyandak sistem pembersih CIP sareng sistem filtrasi mémbran di pabrik urang.

2014

Pangwangunan Asazuke Nor Noto (base pickling light) berhasil.

2015

Kami ngamimitian mayar langkung fokus kana pasar domestik. Kami ngamimitian nyayogikeun produk khusus kanggo réstoran tuangeun Jepang Zhuruo di Shanghai.

2016

Kami ngiringan acara WorldFood di Moskow. Kami Ngiringan Acara Sial di Perancis.

Asalna 'chitsuruya': LvSi, tempat lahirna rumput laut, percobaan tina budidaya rumput laut suksés di LvSi di 1973.

LvSi ogé dingaranan 'crance city' - legenda éta dongbin datang ku bango pikeun opat kali, sareng tempat ieu disebat 'LvSi' (Lv, opat kali) ti saprak éta. Kusabab mérek kami lahir di LvSi, ditambah ku arah pangembangan perusahaan urang, dumasar kana asakan Jepang, souds pengucapan Jepang diadopsi salaku mérek kami, 'chitsuruya'.

                       

Asalna 'chitsuruya': LvSi, tempat lahirna rumput laut, percobaan tina budidaya rumput laut suksés di LvSi di 1973.

LvSi ogé dingaranan 'crance city' - legenda éta dongbin datang ku bango pikeun opat kali, sareng tempat ieu disebat 'LvSi' (Lv, opat kali) ti saprak éta. Kusabab mérek kami lahir di LvSi, ditambah ku arah pangembangan perusahaan urang, dumasar kana asakan Jepang, souds pengucapan Jepang diadopsi salaku mérek kami, 'chitsuruya'.

                       

CARITA CERITA

Ékspor Produk50 +

Nagara Sareng Daérah


Nagara Panas

Cina, Rusia, Jepang, Thailand, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Singapura, Australia, Turki, Spanyol, Perancis, Ukraina, Mesir, Luksemburg, Kanada, AS, Brazil, Argentina, Afrika Kidul

                       

kontrol kualitas

Pamariksaan Visual Laut
Mesin Pamariksaan Emas
keusikan Line
Mesin keusikan
Alat Cuka
Cuka Bir

sertipikat