TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>Tentang Kami

Fokus kana rukun laut sareng
baran produksi wasabi.

Chitsuruya Enterprise didirikan dina Januari, 1996, ngandelkeun sumber alam anu saé pikeun ngaraih sareng ngahasilkeun produk anu unggul. Ayeuna, kami nyayogikeun laut panggang, kecap sareng produk laut anu aya hubunganana.

Lebetkeun kerjasama sareng Jepang Fujimasa Co, Ltd dina Maret 2001 Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. Pikeun narékahan pikeun asup ka pasar intemasional, dumasar kana produk asli, urang dina troduce dunya maju parabot khusus sareng terus ngembangkeun produk anyar & ningkat.

Spésialisasi dina nyiptakeun jukut laut, bumbu (kecap, cuka, mirin, mi mi, sambel bakar ...), wasabi, sushi jahé & siri produk pangan Jepang, Pangan Nantong Chitsuru ngahaturanan pikeun nyumponan paménta masarakat kontemporer tradisional, séhat sareng alami pangan.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Eduluh parantos dikembangkeun langkung ti 100 jinis produk sareng diekspor ka langkung ti 30 nagara.

Usaha ogé ngadopsi BRC, HACCP & ISO 9001 sertipikat kualitas internasional.

Muga-muga produk Chitsuruya ngarobih janten jutaan réncang pikeun kéngingkeun nasib, kaséhatan sareng ogé janten kaséhatan anjeun, kabagjaan & pendamping anu saé.

SEJARAH

1996

Pabrik Chitsuruya Foods didirikan, sareng mimiti ngékspor produk rumpai laut ka nagara sanés.

1997

Aplikasi tina merek "Chitssuruya" disatujuan.

1998

Chitssuruya ngembangkeun bumbu laut sapasang sacara mandiri, sareng nganggo produk.

2001

Qidong Qianyue Foods Co, Ltd.was found.We enter with partnership with japanese Fujimasa Co, Ltd.Wé janten supplier "SK" perusahaan sareng "NBF" (Thailand) tina ngadegna perusahaan kami.

2003

Jérman Séptémber "Eduluh 'diatur.

2004

Kami bawa di peralatan produksi bumbu, sareng kami ngamimitian produkna bumbu.

2005

Urang ngahadiran acara Anuga di Jerman.

2006

Urang ngahadiran Sial Show di Perancis.

2007

Pabrik anyar Chitsuruya nyatakeun ngawangun.We ngahadiran Anuga Show di Jerman.

2009

Pabrik Nori (rumput laut) dipindahkeun ka pabrik anyar.Brand "Waraku" parantos suksés diatur.

2013

Kami nyandak sistem beberesih CIP sareng sistem filtrasi mémbran ka pabrik urang.

2014

Kamajuan Asazuke Nor Noto (base pickling light) parantos digentos.

2015

Urang mimiti mayar langkung fokus kana pasar domestik. Kami ngamimitian nyayogikeun produk anu khusus pikeun Zhuruo réstoran katuangan Jepang di Shanghai.

2016

Kami ngahadiran acara WorldFood di Moskow. Kami Ngadatangan Acara Sial di Perancis.

Asal 'chitsuruya': LvSi, tempat lahirna jukut laut, ékspérimén budidaya jukut suksés di LvSi di 1973.

LvSi ogé namina 'kota jaring' - legenda nyaéta dongbin parantos sumping ku bango opat kali, sareng tempat ieu parantos nyebat 'LvSi' (Lv, opat kali) ti harita. Kusabab merek urang dilahirkeun di LvSi, ditambah ku arah pengembangan perusahaan kami, dumasar kana asakan Jepang, souds pengucapan Jepang diadopsi salaku merek urang, 'chitsuruya'.

Asal 'chitsuruya': LvSi, tempat lahirna jukut laut, ékspérimén budidaya jukut suksés di LvSi di 1973.

LvSi ogé namina 'kota jaring' - legenda nyaéta dongbin parantos sumping ku bango opat kali, sareng tempat ieu parantos nyebat 'LvSi' (Lv, opat kali) ti harita. Kusabab merek urang dilahirkeun di LvSi, ditambah ku arah pengembangan perusahaan kami, dumasar kana asakan Jepang, souds pengucapan Jepang diadopsi salaku merek urang, 'chitsuruya'.

Brand carita

Ékspor Produk50 +

Nagara sareng Wilayah


Nagara Panas

Cina, Rusia, Jepang, Thailand, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Singapura, Australia, Turki, Spanyol, Perancis, Ukraina, Mesir, Luksemburg, Kanada, AS, Brasil, Argentina, Afrika Kidul

kontrol kualitas

Pamariksaan Visual rumput laut
Mesin Pemeriksa Emas
keusikan Line
Mesin keusikan
Alat Cuka
Cuka Brewing

sertipikat