TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ>Ngeunaan saos Teriyaki

Ngeunaan saos Teriyaki
  • Sabaraha lami saos Teriyaki panungtungan sakali dibuka?

    Jawaban anu tepat gumantung kana jumlah anu ageung dina kaayaan panyimpenan - pikeun maksimalkeun pungsi umur saos Teriyaki anu dibuka, kulkas sareng tetep ditutupan pageuh sepanjang waktos.

  • Sabaraha lami saos Teriyaki dibuka dina kulkas?

    Saos Teriyaki anu teras-teras disejukkeun umumna tetep dina kualitas pangsaéna salami 1 taun.

  • Naha Dibuka Saos Teriyaki Aman Dipaké Saatos Tanggal Kadaluwarsa?

    Bagikeun.

  • Kumaha Anjeun Nyarios Upami Dibuka Saos Teriyaki Goréng Atanapi?

    Cara anu pangsaéna nyaéta ngambeu sareng ningali saos Teriyaki: upami saos Teriyaki ngambeu bau, rasa atanapi penampilan, atanapi upami kapang muncul, éta kedah dipiceun.