TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ>Ngeunaan Saos Teriyaki

Ngeunaan Saos Teriyaki
  • Sabaraha lami saos Teriyaki kamari dibuka?

    Jawaban anu tepatna gumantung kana kaayaan panyimpen - pikeun maksimalkeun kahirupan rak tina saos Teriyaki anu dibuka, kulkas teras tetep ditutupan sakedik.

  • Sabaraha lami Déwasa Teriyaki Sauce Tukang Terakhir Dina Kulkas?

    Saos Teriyaki anu terus disegel sacara umum bakal tetep kualitasna paling saé pikeun sataun 1.

  • Naha Dibuka Saos Teriyaki Aman Saatos Anggoeun Tanggal Kadalu Kadua?

    Bagikeun.

  • Kumaha Kumaha Sadérék Lamun Dibuka Kécing Teriyaki Naha Badé Atos Spoiled?

    Cara anu pangsaéna nyaéta ambeu sareng ningali saos Teriyaki: upami saos Teriyaki ngembang bau, rasa atanapi penampilan, atanapi upami kapang némbongan, éta kedah dipiceun.