TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ>Ngeunaan Kécap

Ngeunaan Kécap
  • Naon Kauntungan Kécap Anjeun Dina Botol Leutik?

    Anjeun tiasa nganggo gancang-gancang supados henteu gampang ngahasilkeun baktéri. Anu nyimpangkeun rasa aslina tina kécap.

  • Kecap naon anu didamel?

    Bahan baku tina kécap nyaéta gandum, kécap, cai, uyah.

  • Naon bedana kécap entéh sareng kécap hideung?

    Kécap entéh warnana hégar, sareng ipis viskositas. éta asin tibatan kécap poék. Kécap poék langkung kandel, sareng sakedik kirang asin maka kécap hampang. Éta ogé warna langkung poék.

  • Naha urang kedah nyaékeun kécap?

    Kécap difermentasi sareng henteu kedah didinginkan, tapi ku cara ieu tiasa nahan rasa salami mungkin.

  • Tiasa kécap ngarusak?

    Leres éta tiasa, tapi biasana éta moal ngarusak nalika hirup-hirup.

  • Naha kécap vegan ramah?

     Sakumaha urang tiasa tingali tina bahan éta saéstuna ramah vegan.

  • Can you make your soy sauce alchol-free?

    Leres, urang tiasa.

  • Do you have soy sauce in glass bottles?

    We have soy sauce in glass bottles of 100 ml, 200ml and 410ml.

  • What’s the difference between chinese soy sauce and japanese soy sauce?

    The main difference between the two is the brewing process and the raw materials used for brewing are also different.

  • Do you have low suger soy sauce?

    Well, maybe in the future.