TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ>Ngeunaan rukun laut

Ngeunaan rukun laut
  • Naon Masihan Anu Janten Rasa Umami Unik?

    Alam. Seaweed boga rasa asin-amis alami anu ngajadikeun éta rasa unik-alus pisan.

  • Kunaon Naha Roti Jukut Jukut Anu matak Éteu Sareng Henteu?

    Anu paling penting nyaéta kualitas gandum laut teras kasaimbangan bumbu.

  • Dimana Ti Mésér Goréh Anggur Anu Berkualitas High?

    Pls milih merek Chitsuruya. Gandum laut anu urang jualkeun kalayan leres ngolah. Urang nuturkeun ISO9001; Standar HACCP pikeun ngajaga kasalametan katuangan & Bersih. Seaweed rasana anu saé gaduh ciri-ciri kieu: héjo poék, rasa, tenacity, henteu aya alga dina lambar, henteu aya lubang atanapi sapotong. Hayang terang langkung seueur, pls ngahubungi: [EMAIL PROTECTED]

  • Kumaha Milih Jukut Gandum (Materi Anggang Anggang) Berkualitas Tinggi?

    Gandeng laut laut kelas garing: Biasa, laut anu garing garing tina warna hideung poék sareng coklat sareng terang pisan.Ing raoseun seungit, lembut, saeutik amis sareng teu aya bau aneh.Tembong, sapotong laut anu mulus sareng henteu rusak. éta gaduh ketebalan anu kasebar sareng pinggiran anu rapih. Henteu aya tempat! Henteu aya ganggang héjo! Rumput laut garing kelas rendah: Nyaéta warna konéng sareng teu boga kacaangan. Sakitu lami sareng henteu aya rupa seungit. Di jerona, rumpai laut ruksak sareng henteu lancar.Also, éta dicampur dina diatoms sareng ganggang héjo sareng ngagaduhan tempat.

  • Naon Bédana Anu Jukut sareng Gandum Laut Chitsuruya?

    Seaweed Korea teuing garing pikeun nyieun sushi sareng raos raos anu henteu enak.