TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ>Ngeunaan rumput laut

Ngeunaan rumput laut
  • Naon anu Masihan Seaweed Rasa Umami Anu Unik na?

    Alam. Rumpai laut ngagaduhan rasa asin-amis alami anu ngajantenkeun raos sapertos unik-sareng saé pisan.

  • Kunaon Seueur Seueur Rasana Lautan Ngeunah hanyir Sareng Urang Henteu?

    Anu paling penting nyaéta kualitas rumput laut teras kasaimbangan bumbu.

  • Dimana Tiasa Mésér Rumput Laut Anggang Berkualitas Tinggi?

    Pls milih mérek Chitsuruya. Rumpai laut anu urang jual numutkeun sacara ketat diolah. Kami nuturkeun ISO9001; Standar HACCP pikeun ngajaga kaamanan pangan & Beresih. Rumput laut anu anggang anu saé ngagaduhan fitur sapertos kieu: héjo poék, rasa, katahanan, henteu aya alga dina lambaranana, henteu aya liang atanapi lambaran rusak. Hoyong terang langkung seueur, pls kontak: [email dijaga]

  • Kumaha Cara Pilih Jukut Garing (Bahan Tina Rumput Laut Anggang) Mutu?

    Rumput laut garing kelas tinggi: Sacara umum, rumput laut garing anu alus nyaéta warna hideung hideung coklat sareng cerah pisan. Raosna seungit, lembut, sakedik amis sareng henteu bau anu aneh. Dina tampilan na, sapotong rumput laut lemes sareng henteu rusak. Ogé, éta ngagaduhan ketebalan anu disebarkeun sareng ujung rapih. Henteu aya tempat! Teu aya ganggang héjo! Rumput laut garing kelas handap: Éta warnana konéng sareng teu aya kacaangan. Raosna lami sareng teu seungit. Dina tampilan na, sapotong rumput laut rusak sareng henteu mulus. Ogé, éta dicampurkeun dina diatom sareng ganggang héjo sareng ngagaduhan bintik.

  • Naon Bedana Rumput Laut Korea sareng Rumput Laut Chitsuruya?

    Rumput laut Korea garing teuing kanggo ngadamel sushi sareng raos na henteu raoseun.