TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ>Ngeunaan Company kami

Ngeunaan Company kami
  • Naha Anjeun Pabrik?

    Leres, Kami mangrupikeun produsen profesional ti saprak 1996 dina nyayogikeun bahan pangan anu kualitas luhur, urang tiasa nyayogikeun harga paling suitabe.

  • Naha Anjeun Dupi Mantuan Kuring Ngadamel Produk Merk Kuring sorangan?

    Pasti, mérek OEM tiasa ditampi.

  • Naon Kaunggulan Kécap Anjeun?

    Mimiti, dibandingkeun sareng kecap kécap di pasar, milik urang teu aya bahan pengawet. Kadua, urang gaduh seueur jinis kécap anu raos masing-masing sareng tiasa dianggo dina kadaharan anu asak. Katilu, kecap urang tiasa didamel numutkeun pitunjuk pelanggan.

  • Naon Bedana Hon Mirin sareng Mirin Fuu?

    Mirin fuu ngagaduhan kandungan alkohol anu lemah pisan sareng mangrupikeun bumbu kalayan rasa hon mirin. Di sababaraha nagara anu alkohol henteu dianggo, anjeun tiasa nganggo pikeun ngagentos hon mirin.

  • Dupi abdi tiasa Didatangan Pabrik Anjeun?

    Sambutan wilujeng sumping, kami bakal nunjukkeun lini produksi sareng fasilitas kami.

  • Sabaraha Sértipikat Perusahaan anjeun?

    Perusahaan kami parantos kéngingkeun sertipikat KOSHER, HALAL, ISO9001 sareng HACCP.

  • Kumaha Kécap Anjeun?

    Kécap kami didamel nganggo kécap sareng diseduh dina pengolahan tradisional, alami. Teu aya warna anu nambihan, sareng henteu nambihan pengawet.

  • Naon Bedana Chitsuru & Chitsuruya?

    Chitsuru mangrupikeun nami perusahaan urang-Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. Chitsuruya mangrupikeun merk perusahaan urang, urang ogé ngagaduhan Senetsu, Waraku & Edozen.

  • Where’s your factory?

    Our factory is in Qidong.

  • Where’s your factory?

    Our factory is in Qidong.

  • What time does the company open and close?

    Our company opens at 8 in the morning and closes at 5:30 in the afternoon.

  • How about your company's quality control?

    We have professional stuff to make sure the quality of our goods.