TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ>Ngeunaan Jahé

Ngeunaan Jahé
  • Kumaha Ngabédakeun Jahé Ngaliwatan Warna na?

    Mimiti, upami bagéan jahé bodas, éta lami sareng raoseun panas. Kadua, upami bagian o jahé konéng, éta jahé putrid.

  • Naha Wasabi Kacida Lada?

    Kami henteu nambihan lada kimia, urang tetep raos aslina.