TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ>Ngeunaan Jahé

Ngeunaan Jahé
  • Kumaha ngabédakeun jahé ngalangkungan Warna na?

    Mimiti, upami bagian jahe bodas, éta awét sareng raos panas. Kadua, upami bagian jahé konéng, éta jahe putrid.

  • Naha Nu Wasabi Kacida Lada?

    Kami henteu nambihan bahan kimia lada, tetep we rasa aslina.