TEL: + 86 185-2101-4030

Të gjitha kategoritë
EN

NANTONG CHITSURU FOODS CO, LTD.

MIREL SE VINI N CH CHITSURUYA


Ndërmarrja Chitsuruya është themeluar në janar 1996, duke u mbështetur në burime natyrore të hollë për të marrë dhe prodhuar produkte superiore. Tani, ne ofrojmë alga deti të pjekur, salcë soje dhe produkte të tjerë të detit të realizuar.

TARGETI JON

Nga bujqësia e detit deri te prodhimi, të gjitha produktet janë rreptësisht të zgjedhura dhe më në fund bëhen alga deti të pjekur me cilësi të lartë.

LEXO MË SHUMË

PRODUKTET TONA


LEXO MË SHUMË
Lidheni me SHBA

Punëtorët tanë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë