TEL: + 86 185-2101-4030

Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme>Salce soje

Salcë soje të fermentuar dhe salcë soje të përzier

Koha: 2017-12-13 Goditjet: 26

Siç e dimë të gjithë, salca e sojës së fermentuar duhet të rritet në tre deri në gjashtë muaj. Sidoqoftë, salca e sojës së përzier kërkon vetëm dhjetë orë!

Nuk është në përputhje me standardet kombëtare dhe është e dëmshme për trupin e njeriut të krijojë salcë soje me kremrat dhe komponimet kimike.

Ne kemi mësuar se ne mund të dallojmë salcën e sojës me cilësi të lartë përmes përmbajtjes së tij të aminoacideve të azotit. Gjithashtu, kemi mënyra të tjera. Së pari, ne mund të shohim flluska. Shkundni shishen e salcës së sojës, përhapja e madhësisë së shkumës së sojës është më uniforme dhe nuk është e lehtë të shpërndahet; gjithashtu, madhësia e shkumës së salcës së sojës së përzier është e ndryshme dhe është e lehtë të shpërndahet. Së dyti, ne mund të shohim performancën e tij të murit me shishe të varur. Pasi të shtrëngoni shishen e salcës së sojës, salca e sojës ka një mur të mirë të varur, ajo qëndron në murin e brendshëm të shisheve të salcës së sojës për një kohë të gjatë, dhe muri i brendshëm është i lehtë për t'u ngjyrosur.