TEL: + 86 185-2101-4030

Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme>Lajmet e Ndërmarrjeve

Më e rrepta për veten tonë, Siguria më e Lartë e Ushqimit për Konsumatorët tanë

Koha: 2017-12-05 Goditjet: 26

Kohët e fundit, kemi ekzaminuar një material metalik i cili gjatësia është 0.5 mm nga 360,000 fletë deti të pjekur nga deti duke përdorur pajisje të reja për zbulimin e metaleve.

Së pari, ne jemi shumë të kënaqur që pajisjet tona të reja për zbulimin e metaleve funksionojnë kaq shpejt.

Së dyti, është përgjegjësia e punëtorëve tanë që të gjejnë papastërti në detin e pjekur përmes syve ose pajisjeve të tyre përsëri dhe përsëri.

Nantong Chitsuru Foods është gjithnjë duke e vendosur sigurinë e ushqimit sidomos materialin metalik në radhë të parë.