TEL: + 86 185-2101-4030

Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme>Lajmet e Ndërmarrjeve

Shoqata e Qerretit të Provincës Jiangsu

Koha: 2017-10-18 Goditjet: 34

Shoqata e Qarreseve të Provincës Jiangsu u krijua në Nanjing në 15 shkurt 2003. isshtë shoqata e parë e leverdisë civile dhe provinciale në Kinë. Ai synon të përmirësojë shkallën e organizimit për zhvillimin e biznesit.

Në 16 Tetor 2017, menaxheri ynë mori pjesë në mbledhjen e shoqatës së legenëve. Nga takimi, mësuam se ishin shtatëqind e njëmbëdhjetë mijë kartona deti të thatë që hynin në treg nga dhjetori i vitit 2016 deri në prill të 2017-ës. Vëllimi i tregtisë ishte pesëqind e nëntëmbëdhjetë mijë e treqind. Raporti i qarkullimit të tij ishte 73 përqind. Themimi mesatar i rrëzimit ishte 68.92 ¥ / 100 fletë.

Krahasuar me tregun në Janar 2016, alga deti i tharë që hynte në treg ulur njëqind e shtatëdhjetë mijë kartona. Vëllimi i tregtisë u ul në dyqind e gjashtëdhjetë e një mijë e gjashtëqind. Sidoqoftë, çmimi mesatar në treg u rrit me 17%.