TEL: + 86 185-2101-4030

Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme>Lajmet e Ndërmarrjeve

NJOFTIM I RPORTNDSISHM

Koha: 2017-11-06 Goditjet: 26

Autoritetet Shëndetësore Hollandeze (NVWA) kanë qenë të vetëdijshëm për lajme të rreme që qarkullojnë në lidhje me orizin plastik dhe zyrtarisht kanë njoftuar se ata kurrë nuk kanë gjetur ndonjë oriz që përmban plastike.

Supozime të pasakta janë bërë përmes filmave të shkurtër në mediat sociale në lidhje me Dragon Rajs që përmbajnë pjesë plastike. Kjo është plotësisht e rremë!

Këto lloje të filmave të shkurtër janë duke u bërë për asnjë arsye tjetër përveçse të gjenerojnë një sasi të vogël parash për "klik" dhe për këtë arsye janë bërë sa më lëng që të jetë e mundur. Kolegët dhe konkurrentët tanë përballen me të njëjtat të pavërteta në lidhje me produktet e tyre.

Si zakonisht, produktet tona përputhen me kërkesat e cilësisë më të lartë. Shtë e paimagjinueshme që produktet tona ushqimore, të destinuara për konsum njerëzor, të përmbajnë plastikë. Ju mund të jeni të sigurt se mund të shesni me siguri produktet tona dhe t’i keni konsumuar.

Nous avons été informés par les autorités sanitaires Néerlandaises que des vidéos sont partagées sur les réseaux sociaux suggérant que le riz que vend shitëset kontest duplastique

Si zakonisht, produktet tona përputhen me kërkesat e cilësisë më të lartë. Shtë e paimagjinueshme që produktet tona ushqimore, të destinuara për konsum njerëzor, të përmbajnë plastikë. Ju mund të jeni të sigurt se mund të shesni me siguri produktet tona dhe t’i keni konsumuar.

Cela est bien entendu entièrement faux. Ces vidéos sont faites pour générer du «gumëzhitje» afin d'obtenir des revue financuesit e sulmeve rapa à chaque vue de ces vidéos très «alléchantes».

Asnjë koleksion dhe njëkohësisht në lidhje me kontaktet informatike në lidhje me informacionin e prodhuesve.

Jo prodhimet soumis à de rrepta exigences de qualité, il est donc que impensable que no impuitsable alimentaires destinés à la consommation contiennent du plastique.

Vous pouvez nuk mund të vazhdojë më tej me shitjet dhe komoditetet e prodhimeve.