TEL: + 86 185-2101-4030

Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme>Lajmet e Ndërmarrjeve

Një shans i mirë për fëmijët që të dinë për Leshterikët Chitsuruya

Koha: 2018-03-16 Goditjet: 24

Ndërsa deti i pjekur i detit Chitsuruya është duke u bërë më i popullarizuar për fëmijët. Ne kemi një shans për t'u mësuar fëmijëve informacione të pjekur nga deti dhe bërjen e Sushi.

Shumica e fëmijëve janë të interesuar për alga deti për ngjyra dhe shije të ndryshme.

Në fabrikën e Chitsuruya, ne gjithashtu mësojmë fëmijët se si të bëjnë Sushi nga alga deti Chitsuruya. Fëmijët hëngrën Sushi tonë dhe shumë si kjo.