TEL: + 86 185-2101-4030

Kabeh Kategori
EN

Omah>News>Soy Sauce

Soy Sauce
  • 13 2021-04
    5 Tips sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge milih kecap

    Kita bisa nggunakake kecap iki saben dina, nanging sawetara sing sejatine ora ngerti babagan milih kecap, dina iki ayo menehi tips kanggo sampeyan.

    Waca liyane
  • 23 2018-10
    Sejarah Pengembang Kécap

    Kaya panganan kedelai liyane, kecap kedelai nggunakake sejarah sing dawa lan apik ing pirang-pirang masakan, utamane masakan ing China, Jepang, Korea, Vietnam, Thailand, Burma, Indonesia, lan Filipina. Wong Cina ......

    Waca liyane
  • 31 2018-01
    Pengaruh kecap asin ing masak

    Saos kedel ora mung kanggo panganan Jepang, digunakake kanggo macem-macem jinis masak. Apa kanggo resep sadurunge, masak, utawa ngrampungake, mung ditambahake kecap cilik sing digawe rasa .....

    Waca liyane
  • 23 2018-01
    Kepiye Cara Pilih Kicap Paling Apik, Utawa Tamari?

    Tansaya saya nggandhengake kecap lan tumis lan sushi. Wong tuwaku ora asring nggunakake amarga uyah banget. Nanging nalika wis diwasa, kecap wis ana gandhengane karo umami, utawa .....

    Waca liyane
  • 13 2017-12
    Kécap Fermentasi lan Kicap Campuran

    Kaya sing wis dingerteni, kecap sing difermentasi kudu diseduh telung nganti nem wulan. Nanging, kecap sing dicampur mung butuh sepuluh jam! Ora sesuai karo standar nasional lan mbebayani .....

    Waca liyane
  • 13 2017-12
    Kicap diseduh sajrone nem wulan

    Samuel Wells Williams, ahli Sinologi hebat, nulis ing taun 1848 yen kecap sing paling apik sing dirasakake ing Tiongkok yaiku "digawe nganggo kacang sing nggodhok nganti empuk, nambah gandum utawa gandum, lan padha .....

    Waca liyane