TEL: + 86 185-2101-4030

Kabeh Kategori
EN

Omah>News>liyane

liyane
  • 02 2019-08
    Kabeh bumbu-guna-HON TSUYU

    Dina iki, aku pengin ngenalake bumbu kabeh guna kanggo sampeyan. Diarani HON TSUYU (KONSENSI SOUP). Lan iki digunakake ing basa Jepang .....

    Waca liyane
  • 07 2019-06
    Festival Prau Naga

    Dina iki minangka Festival Kapal Naga, sing dadi salah sawijining festival tradisional sing paling penting ing Tiongkok. Dina iki kaping lima ing wulan lunar kaping lima saben .....

    Waca liyane
  • 20 2019-05
    Pangembangan Cuka

    Kaya sing wis dingerteni, minangka endhepan asem, cuka digawe saka biji kayata sorgum, beras, jagung, gandum. Gula lan alkohol. Cuka muncul sadurunge Dinasti Zhou, sing diarani "zuò" ing jaman kuna .....

    Waca liyane
  • 09 2018-11
    Cara nggawe Sukiyaki ing omah

    Mung ana rong wulan sadurunge Taun Anyar lan saya adhem. Nanging, luwih becik yen bisa ngrasakake panganan anget lan sup ing omah nalika ngrasakake pemandangan salju ing njaba ......

    Waca liyane
  • 22 2018-10
    Pambuka Chitsuruya

    Chitsuruya Enterprise didegaké ing wulan Januari 1996, gumantung karo sumber daya alam sing éndah kanggo éntuk produk unggulan, pabrik, rumput laut panggang pasar, lsp & uga ......

    Waca liyane
  • 16 2018-02
    Festival Musim Semi Cina

    Festival Spring minangka festival sing paling penting ing China .Nalika sore sadurunge Festival Musim Semi, kulawarga padha kumpul lan mangan gedhe. Ing pirang-pirang panggonan, wong seneng .....

    Waca liyane