TEL: + 86 185-2101-4030

Kabeh Kategori
EN

Omah>FAQ

FAQ
  • Apa Sampeyan Pabrik?

    Ya, Kita minangka produsen profesional wiwit taun 1996 kanggo nyedhiyakake bahan panganan sing berkualitas, bisa menehi rega suitabe paling akeh.

  • Apa Sampeyan Bisa Mbantu Aku Nggawe Produk Merek Dhewe?

    Mesthi, merek OEM bisa ditampa.

  • Apa Keuntungan Kicap Sampeyan?

    Kaping pisanan, dibandhingake karo kecap kecap ing pasar, kita ora duwe bahan pengawet. Kapindho, kita duwe macem-macem jinis kecap sing duwe rasa sing beda lan bisa digunakake ing macem-macem panganan sing dimasak. Katelu, kecap kita bisa digawe miturut pandhuan pelanggan.

  • Apa Bedane Hon Mirin lan Mirin Fuu?

    Mirin fuu nduweni kandungan alkohol sing sithik banget lan minangka bumbu kanggo rasa mir mirin. Ing sawetara negara sing alkohol ora digunakake, sampeyan bisa nggunakake kanggo ngganti hon mirin.

  • Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

    Sugeng rawuh, kita bakal nuduhake lini produksi lan fasilitas.

  • Pira Sertifikat Perusahaan Sampeyan?

    Perusahaan kita entuk sertifikat KOSHER, HALAL, ISO9001 lan HACCP.

  • Kepiye Cara Kicap Sampeyan?

    Kicap kita digawe karo kedele lan diseduh nganggo proses alami, tradisional. Ora nambah warna, lan ora nambah preservatif.

  • Apa Bedane Chitsuru & Chitsuruya?

    Chitsuru minangka jeneng perusahaan-Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. Chitsuruya minangka merek perusahaan, uga duwe Senetsu, Waraku & Edozen.

  • Apa sing Wenehi Rawe Rumput Laut Umami?

    Alam. Rumput laut duwe rasane asin lan legi alami sing rasane unik banget.

  • Napa Akeh Seaweed Raos Habis lan Ora Dhewe?

    Sing paling penting yaiku kualitas rumput laut banjur keseimbangan bumbu.

  • Ing endi bisa tuku rumput laut panggang sing bermutu?

    Pls milih merek Chitsuruya. Rumput laut sing didol miturut proses sing ketat. Kita ngetutake ISO9001; Standar HACCP supaya panganan tetep aman & Resik. Rumpai laut panggang sing apik nduweni fitur kasebut: ijo peteng, rasa, kenceng, ora ana alga ing lembaran, ora ana bolongan utawa lembar pecah. Pengin ngerti luwih lengkap, pls hubungi: [email dilindhungi]

  • Kepiye Pilih Seaweed Kering (Bahan saka Rumput Panggang) sing Kualitas Dhuwur?

    Rumput laut garing kelas dhuwur: Umume, rumput laut garing sing alus yaiku warna ireng lan coklat peteng lan padhang banget. Rasane wangi, lembut, lancip, lan ora ana ambune sing aneh. Katon, seaweed alus lan ora rusak. Uga, nduweni kekandelan sing disebar kanthi apik lan apik. Ora titik! Ora ana ganggang ijo! Rumput laut garing kelas sedheng: Werna kuning lan ora padhang. Rasane tuwa lan ora wangi. Katon, segawon rumput laut rusak lan ora mulus. Uga dicampur ing diatom lan ganggang ijo lan wis ana titik.

  • Apa Bedane Rumput Laut Korea lan Rumput Laut Chitsuruya?

    Rumput laut Korea asri banget kanggo nggawe sushi lan rasane ora enak banget.

  • Apa Keuntungan Kicap Sampeyan Ing Botol Cilik?

    Sampeyan bisa nggunakake kanthi cepet supaya ora gampang ngasilake bakteri. Sing distorsi rasa asale saka kecap.