TEL: + 86 185-2101-4030

Kabeh Kategori
EN

Omah>FAQ>About Wasabi

About Wasabi
  • Napa Wadhah Wasabi 100% Ing Pasar Dadi Murah?

    Ana rong kahanan: Kaping pisanan, para pemasok nambah pati jagung ing kana; Kapindho, bubuk karo kulit wasabi.

  • Apa digawe wasabi?

    Wasabi sejati digawe saka rimpang (kaya gagang tanduran sing tuwuh ing ngisor lemah yen sampeyan bisa ndeleng oyot) tanduran Wasabia japonica. Spiciness sing resik asale saka allyl isothiocyanate tinimbang capsaicin mrico.

  • Saka ngendi wasabi iki?

    Wasabi asli asale saka parutan batang kaya oyot (diarani rimpang) tanduran abadi sing asale saka Jepang, Wasabia japonica. Kayane katon kaya oyot horseradish warna ijo, lan kalorone nuduhake profil rasa sing padha. Amarga wasabi minangka anggota kulawarga Brassica sing padha karo horseradish lan mustar - sebab utama nggunakake bubuk horseradish minangka substitusi bisa digunakake kanthi apik.

  • Apa wasabi angel tuwuh?

    Kasunyatane, BBC nate nyebut "tanduran paling angel kanggo tuwuh," lan nggawe kesalahan bisa dadi larang banget kanggo petani wasabi. Wiji dhewe meh saben dolar, lan asring ora germin. Tanduran iki luwih milih banget babagan lingkungane, lan yen kakehan asor, banyu sithik banget, utawa gizi sing salah, tanduran bakal garing lan mati. 

  • Apa wasabi pedhes?

    Yen sampeyan tau nate wasabi asli, sampeyan bakal ngerti yen pedhes, nanging ora panas banget. Iki nduweni kombinasi rasa utawa bau kaya ramuan, sing diandharake ing Art of Eating minangka aroma "seger, ijo, manis, lemu, wangi, lan pickllike".

  • Godhong tanduran wasabi uga bisa dipangan utawa ora?

    Sanajan rimpang wasabi ngemot rasa sing paling konsentrasi, kabeh tanduran bisa dipangan. Tanduran kasebut dhewe apik, tuwuh udakara rong kaki kanthi gagang dawa lan garing sing nembak ing ndhuwur lemah. Godhong sing bentuke ati gedhe banget kaya piring makan cilik lan tambahan kanggo salad utawa tumis ing Jepang.