TEL: + 86 185-2101-4030

Kabeh Kategori
EN

Omah>FAQ>Babagan Cuka

Babagan Cuka
  • Kepiye Cara Mbedakake Cuka kanthi Kualitas Utawa Kualitas Kurang?

    Cara sing gampang banget yaiku kanggo mambu. Yen cuka mambu ora nguntungke banget, kualitase ora apik. Lan diseduh kanthi cepet utawa nambah asam asetat glasial.

  • Apa Kaluwihan Coklat Beras Coklat?

    Iku ora mung bumbu nanging uga produk perawatan kesehatan.

  • Apa ana bahan tambahan ing cuka?

    Cuka kita pancen ora nganggo aditif.

  • Apa cuka sehat kanggo ngombe saben dina?

    Ya, Cuka kita alami diseduh tanpa aditif, mula luwih becik ngombe saben dina, nanging disaranake sampeyan ngombe kanthi cukup.

  • Apa kita kudu nyepetake cuka?

    Cuka difermentasi lan ora perlu didinginkan, nanging kanthi cara iki bisa njaga rasa anggere bisa.

  • Suwene suwene cuka?

    Wasabi sing ora dibukak biasane bisa bertahan suwene 18 wulan.