TEL: + 86 185-2101-4030

Kabeh Kategori
EN

Omah>Babagan awake dhewe

Fokus ing rumput laut lan
produksi wasabi bumbu.

Chitsuruya Enterprise didegaké ing wulan Januari 1996, kanthi gumantung karo sumber daya alam sing apik kanggo ngasilake lan ngasilake produk unggulan. Saiki, kita nyedhiyakake rumput laut panggang, kecap lan produk rumput laut liyane sing gegandhengan.

Melu kemitraan karo Japanese Fujimasa Co., Ltd. ing wulan Maret 2001 lan dibentuk Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. Kanggo ngupayakake mlebu ing pasar intemasional, adhedhasar produk asli, kita nggunakake trampil peralatan canggih sing maju ing donya lan terus nggawe alat produksi anyar.

Khusus kanggo nggawe rumput laut, bumbu (kecap, cuka, mirin, saus mie, saus bakar bakar ...), wasabi, jahe sushi & seri produk panganan Jepang, Nantong Chitsuru Foods nyedhiyakake kanggo memenuhi permintaan kontemporer babagan tradisional, sehat lan alami panganan

Saiki, produk Chitsuruya, Senetsu & Edozen wis dikembangake luwih saka 100 jinis produk lan diekspor menyang luwih saka 30 negara.

Bisnis kasebut uga nganggo sertifikat kualitas internasional BRC, HACCP & ISO 9001.

Muga-muga produk Chitsuruya ganti dadi pirang-pirang crane kanggo menehi sampeyan kesehatan, uga dadi kesehatan, kebahagiaan & kanca sing apik.

                                   

SEJARAH

1996

Pabrik Panganan Chitsuruya didegake, lan wiwit ngekspor produk rumput laut menyang negara liya.

1997

Aplikasi merek "Chitssuruya" disetujoni.

1998

Chitssuruya nggawe bumbu rumput laut kanthi mandiri, lan digunakake kanggo produk.

2001

Qidong Qianyue Foods Co., Ltd. wis didegake. Kita melu kemitraan karo Jepang Fujimasa Co., Ltd. Kita dadi pemasok perusahaan "SK" lan "NBF" (Thailand) saka pendirian perusahaan kita.

2003

September Brand "Edozen 'dipimpin maneh.

2004

Kita nggawa peralatan produksi bumbu, lan miwiti pabrik produk bumbu kasebut.

2005

Kita melu pameran Anuga ing Jerman.

2006

Kita melu ing Sial Show ing Prancis.

2007

Pabrik anyar Chitsuruya negesake dibangun. Kita melu Anuga Show ing Jerman.

2009

Pabrik Nori (rumput laut) pindhah menyang pabrik anyar. Merek "Waraku" wis sukses diatur.

2013

Kita nggawa sistem pembersih CIP lan sistem filtrasi membran ing pabrik.

2014

Pangembangan Asazuke Nor Noto (basis pickling ringan) sukses.

2015

Kita wiwit luwih fokus ing pasar domestik. Kita miwiti nyedhiyakake produk khusus menyang restoran panganan Jepang Zhuruo ing Shanghai.

2016

Kita melu pameran WorldFood ing Moskow. Kita Melu Acara Sial ing Prancis.

Asal-usul 'chitsuruya': LvSi, papan kelairan rumput laut, eksperimen budidaya rumput laut sukses ing LvSi ing taun 1973.

LvSi uga dijenengi 'crance city' - legenda yaiku dongbin teka ping pengan kaping papat, lan papan iki diarani 'LvSi' (Lv, kaping papat) wiwit iku. Amarga merek kita lair ing LvSi, ditambah karo arah pangembangan perusahaan, adhedhasar masakan Jepang, souds pengucapan Jepang digunakake minangka merek kita, 'chitsuruya'.

                       

Asal-usul 'chitsuruya': LvSi, papan kelairan rumput laut, eksperimen budidaya rumput laut sukses ing LvSi ing taun 1973.

LvSi uga dijenengi 'crance city' - legenda yaiku dongbin teka ping pengan kaping papat, lan papan iki diarani 'LvSi' (Lv, kaping papat) wiwit iku. Amarga merek kita lair ing LvSi, ditambah karo arah pangembangan perusahaan, adhedhasar masakan Jepang, souds pengucapan Jepang digunakake minangka merek kita, 'chitsuruya'.

                       

CERITA BRAND

Ekspor Produk50 +

Negara lan Wilayah


Negara Panas

China, Rusia, Jepang, Thailand, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Singapura, Australia, Turki, Spanyol, Prancis, Ukraina, Mesir, Luksemburg, Kanada, AS, Brasil, Argentina, Afrika Selatan

                       

KONTROL KUALITAS

Inspeksi Visual Rumput Laut
Mesin Inspeksi Emas
Isi Line
Mesin Filling
Peralatan Cuka
Anggur Cuka

CERTIFICATE