TEL: + 86 185-2101-4030

Kabeh Kategori
EN

Omah>FAQ>Babagan Saus Teriyaki

Babagan Saus Teriyaki
  • Suwene suwene saos Teriyaki dibukak?

    Wangsulan sing tepat gumantung banget karo kondisi panyimpenan - kanggo nggedhekake umur saos Teriyaki sing dibukak, kulkas lan tutup kanthi rapet kapan wae.

  • Suwene Suwene saos Teriyaki ing Kulkas?

    Saus Teriyaki sing wis digawe adhem terus-terusan umume tetep kualitas paling apik udakara udakara 1 taun.

  • Apa Saos Teriyaki Dibukak Aman Dienggo Sawise Tanggal Kadaluwarsa?

    Nuduhake.

  • Kepiye Sampeyan Bisa Ngerteni Yen Saos Teriyaki Dibukak Ala utawa Manja?

    Cara paling apik yaiku ngambu lan ndeleng saos Teriyaki: yen saus Teriyaki ora duwe ambu, rasa utawa tampilan, utawa yen cetakan katon, kudu dibuwang.