TEL: + 86 185-2101-4030

Kabeh Kategori
EN

Omah>FAQ>Babagan Kécap

Babagan Kécap
  • Apa Keuntungan Kicap Sampeyan Ing Botol Cilik?

    Sampeyan bisa nggunakake kanthi cepet supaya ora gampang ngasilake bakteri. Sing distorsi rasa asale saka kecap.

  • K kecap digawe saka apa?

    Bahan-bahan utama kecap yaiku gandum, kedele, banyu, uyah.

  • Apa bedane kecap lan kecap sing peteng?

    Kicap entheng warnane entheng, lan viskositas tipis. asine luwih asin tinimbang peteng. Kécap peteng luwih kenthel, lan ora asin udan banjur kecap cilik. Werna iki uga luwih peteng.

  • Apa kita kudu adhem kecap?

    Kécap difermentasi lan ora perlu didinginkan, nanging kanthi cara iki bisa njaga rasa anggere bisa.

  • Apa bisa kecap asin?

    Ya bisa, nanging biasane ora bakal rusak sajrone urip.

  • Apa kecap vegan kicap lan grapyak?

     Kaya sing bisa dideleng saka bahan kasebut, grapyak banget.

  • Can you make your soy sauce alchol-free?

    Ya, kita bisa.

  • Do you have soy sauce in glass bottles?

    We have soy sauce in glass bottles of 100 ml, 200ml and 410ml.

  • Apa bedane saka kecap Cina lan kecap Jepang?

    Bedane utama kalorone yaiku proses pembuatan bir lan bahan baku sing digunakake kanggo nggawe bir uga beda.

  • Apa sampeyan duwe kecap asin kurang?

    Ya, bisa uga mbesuk.