TEL: + 86 185-2101-4030

Kabeh Kategori
EN

Omah>FAQ>Babagan rumput laut

Babagan rumput laut
  • Apa sing Wenehi Rawe Rumput Laut Umami?

    Alam. Rumput laut duwe rasane asin lan legi alami sing rasane unik banget.

  • Napa Akeh Seaweed Raos Habis lan Ora Dhewe?

    Sing paling penting yaiku kualitas rumput laut banjur keseimbangan bumbu.

  • Ing endi bisa tuku rumput laut panggang sing bermutu?

    Pls milih merek Chitsuruya. Rumput laut sing didol miturut proses sing ketat. Kita ngetutake ISO9001; Standar HACCP supaya panganan tetep aman & Resik. Rumpai laut panggang sing apik nduweni fitur kasebut: ijo peteng, rasa, kenceng, ora ana alga ing lembaran, ora ana bolongan utawa lembar pecah. Pengin ngerti luwih lengkap, pls hubungi: [email dilindhungi]

  • Kepiye Pilih Seaweed Kering (Bahan saka Rumput Panggang) sing Kualitas Dhuwur?

    Rumput laut garing kelas dhuwur: Umume, rumput laut garing sing alus yaiku warna ireng lan coklat peteng lan padhang banget. Rasane wangi, lembut, lancip, lan ora ana ambune sing aneh. Katon, seaweed alus lan ora rusak. Uga, nduweni kekandelan sing disebar kanthi apik lan apik. Ora titik! Ora ana ganggang ijo! Rumput laut garing kelas sedheng: Werna kuning lan ora padhang. Rasane tuwa lan ora wangi. Katon, segawon rumput laut rusak lan ora mulus. Uga dicampur ing diatom lan ganggang ijo lan wis ana titik.

  • Apa Bedane Rumput Laut Korea lan Rumput Laut Chitsuruya?

    Rumput laut Korea asri banget kanggo nggawe sushi lan rasane ora enak banget.