TEL: + 86 185-2101-4030

Kabeh Kategori
EN

Omah>FAQ>Babagan Company kita

Babagan Company kita
  • Apa Sampeyan Pabrik?

    Ya, Kita minangka produsen profesional wiwit taun 1996 kanggo nyedhiyakake bahan panganan sing berkualitas, bisa menehi rega suitabe paling akeh.

  • Apa Sampeyan Bisa Mbantu Aku Nggawe Produk Merek Dhewe?

    Mesthi, merek OEM bisa ditampa.

  • Apa Keuntungan Kicap Sampeyan?

    Kaping pisanan, dibandhingake karo kecap kecap ing pasar, kita ora duwe bahan pengawet. Kapindho, kita duwe macem-macem jinis kecap sing duwe rasa sing beda lan bisa digunakake ing macem-macem panganan sing dimasak. Katelu, kecap kita bisa digawe miturut pandhuan pelanggan.

  • Apa Bedane Hon Mirin lan Mirin Fuu?

    Mirin fuu nduweni kandungan alkohol sing sithik banget lan minangka bumbu kanggo rasa mir mirin. Ing sawetara negara sing alkohol ora digunakake, sampeyan bisa nggunakake kanggo ngganti hon mirin.

  • Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

    Sugeng rawuh, kita bakal nuduhake lini produksi lan fasilitas.

  • Pira Sertifikat Perusahaan Sampeyan?

    Perusahaan kita entuk sertifikat KOSHER, HALAL, ISO9001 lan HACCP.

  • Kepiye Cara Kicap Sampeyan?

    Kicap kita digawe karo kedele lan diseduh nganggo proses alami, tradisional. Ora nambah warna, lan ora nambah preservatif.

  • Apa Bedane Chitsuru & Chitsuruya?

    Chitsuru minangka jeneng perusahaan-Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. Chitsuruya minangka merek perusahaan, uga duwe Senetsu, Waraku & Edozen.

  • Where’s your factory?

    Our factory is in Qidong.

  • Where’s your factory?

    Our factory is in Qidong.

  • Jam pira perusahaan mbukak lan nutup?

    Perusahaan kita mbukak jam 8 esuk lan ditutup jam 5:30 sore.

  • Kepiye babagan kontrol kualitas perusahaan sampeyan?

    Kita duwe barang profesional kanggo mesthekake kualitas barang.