TEL: + 86 185-2101-4030

Kabeh Kategori
EN

Omah>FAQ>Babagan Jahe

Babagan Jahe
  • Kepiye Mbédakaké Jahe Liwat Werna?

    Kaping pisanan, yen bagean jahe putih, wis tuwa lan rasane panas. Kapindho, yen bagean o jahe kuning, jahe putrid.

  • Apa Wasabi Pedhes banget?

    Kita ora nambahake pedhes kimia, nanging tetep rasa asli.